Scheiden. Wat nu?

 

U overweegt te gaan scheiden. U bent er al een hele tijd mee bezig of het komt juist volkomen onverwachts. U staat alleen in uw voornemen of u heeft juist gezamenlijk besloten om te stoppen met uw relatie. Hoe het ook zij: u bevindt zich op dit moment in een emotionele achtbaan en u worstelt met tal van vragen, onduidelijkheden en onzekerheden. Alles staat op zijn kop waarbij één vraag in uw hoofd blijft cirkelen: Hoe ga ik alles regelen? Alle goedbedoelde adviezen van uw omgeving ten spijt, u weet niet waar te beginnen.

En dat is ook niet zo vreemd. Want naast alle emoties komen er enorm veel zaken op u af waar u over het algemeen weinig kennis van heeft. Bovendien staat uw hoofd er ook niet naar om alles zelf te moeten uitzoeken. Juist in deze tijd is het prettig om één aanspreekpunt te hebben die de zaken voor u gaat ‘regelen’. Scheidingsvisie heeft de kennis en ervaring in huis om u op een doelgerichte wijze door de scheidingsprocedure te leiden. Met een korte ei, wel te verstaan.

Uitgangspunt in onze werkwijze is dat beide partners bij het aangaan van de samenwerking de intentie hebben om er samen ‘uit te komen’. Samen met ons bepaalt u de afspraken die u wilt maken, wij ondersteunen u daarbij vanuit financieel, fiscaal, juridisch én praktisch oogpunt. Daarbij bepaalt u zélf hoe u met ons wenst samen te werken, datgene wat u zelf kunt/wilt doen, doet u zelf. U kunt zelfs uw scheiding via Scheidingsvisie volledig online afwikkelen. U heeft namelijk de mogelijkheid om via onze website online een ouderschapsplan, convenant en/of alimentatieberekening op te stellen. Vervolgens kunt u ook online via ons  de scheiding bij de rechtbank aanvragen. 

U bepaalt derhalve uw echtscheidingsproces.

Wij helpen u graag bij het vormgeven van uw nieuwe toekomst.